Zomeravondbraderie in Ermelo 31juli en 7,14 en 21 augustus

[flickr id=”4775286560″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”small” group=”” align=”left”] Veel inwoners en toeristen kijken er alweer naar uit. De traditionele Zomeravondbraderie, is alweer begonnen. Nog vier dinsdagavonden lang, te weten 31 juli en 7, 14 & 21 augustus staat het centrum weer op zijn kop. Dit drukbezochte evenement zal Ermelo namelijk omtoveren tot een bruisende gezelligheid.

De hele Stationsstraat zal vanaf de Immanuëlkerk tot aan de kruising met de Horsterweg gevuld zijn met kramen waar u de meest uiteenlopende waren voor een klein prijsje kunt aanschaffen. Zo zult u er geen moeite voor hoeven doen om mooie horloges te vinden en is het ook weer mogelijk om op een goedkope manier een voetbalshirt van uw favoriete club aan te schaffen. De laatste trends op het gebied van cosmetica en parfum kunt u gaan bekijken en een compleet nieuwe garderobe voor dames, heren en kinderen kopen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer de nodige lekkernijen op de markt te verkrijgen. Heerlijke verse stroopwafels, ambachtelijk bereid ijs, oliebollen, broodjes beenham en eigen gebakken gevulde koeken zijn nog maar een kleine greep uit het brede assortiment van etenswaren waar u uzelf, familie of vrienden op kunt trakteren. Tevens kunt u het bier proeven van onze eigen Ermelose bierbrouwerij Burg Bieren. Ook de nodige standwerkers die met hun mond hun waar aan de man proberen te brengen, zullen weer acte de presence geven! Mocht u dus nog bakfolie of een messenset nodig hebben, komt u dus kijken!

Bent u moe geworden van het lopen? Er zijn diverse gezellige terrassen. Hier kunt u onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of een borreltje helemaal bijkomen. Uiteraard denken we ook aan de allerkleinsten die komen, er kan bijvoorbeeld een ritje worden gemaakt op een echte pony of een rondje worden gedraaid in een draaimolen. Ook is er een ballenbak aanwezig! De derde markt is dinsdag 31 juli vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur.

Datum: dinsdag 31 juli en 7, 14 en 21 augustus
Tijd: 18.00 – 21.00 uur
Locatie: Stationsstraat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *