Koninginnedag Ermelo

Koninginnedag Harderwijk 2012T
Tijdens Koninginnedag, dinsdag 30 april, staan er in Ermelo weer diverse activiteiten op het programma. Zoals de braderie, de kinderkleedjesmarkt, een muziekspektakel en een kinderspeelparadijs.

Vanwege de abdicatie van Koningin Beatrix zal het programma er dit jaar wel anders uitzien. Zo wordt er dit jaar geen aubade georganiseerd en vindt er ook geen zeskamp plaats.

Wel zullen de bekende Oranjebraderie en de kinderkleedjesmarkt gewoon worden georganiseerd. Omdat de verwachting is dat veel mensen voor de televisie zitten in de ochtend en begin van de middag, zullen deze activiteiten vanaf 14.00 tot 20.00 uur worden georganiseerd. Beide activiteiten worden georganiseerd vanaf de kruising met het Postlaantje tot aan de kruising met de Dirk Staalweg. Aan de ene zijde van de weg, de kant van voorheen Taxi Bakker en ING bank, vindt u veel kramen met de meest uiteenlopende producten.

Bovendien staan er ook de nodige lekkernijen, zoals stroopwafels en oliebollen en kunnen kinderen een rondje in de draaimolen maken.

Aan de andere zijde van de weg, aan de kant van de Rabobank kunnen kinderen hun spulletjes verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen.
Beide activiteiten vangen dit jaar dus om 14.00 uur aan!

Het oranjeplein is dit jaar ook weer aanwezig voor de Rabobank. Hier is de Oranjevereniging aanwezig in een informatiestand voor een praatje en koffie of thee. Iedereen die wat te bieden heeft aan podiumkunst, vrolijkheid of vermaak, mag gratis gebruik maken van de podiumwagens. Reserveer gratis een podiumwagen via het secretariaat op tel. 0341-559442 of info@oranjeverenigingermelo.nl.

Jongerencentrum Plaza houdt op het Raadhuisplein een muziekspektakel, speciaal gericht op jongeren.

Verder is er vanaf 11.00 uur op het weitje bij de muziektent een kinderSpeelparadijs en vanaf ca. 14.30 uur starten hier op een podiumwagen ook weer live optredens.
Ermelo heeft u dus weer een mooi en gevarieerd programma te bieden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Ermelo, tel. 0341-552200 of kijken op de website www.oranjeverenigingermelo.nl
Openingstijden
dinsdag 30 april 2013, 14:00 uur

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *